İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk:

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk:
"Biz terörün kökünü Allah’ın izniyle 2017 yılında kazıyacağız, buna yürekten inanıyoruz ve kararlıyız. Bunu sizin desteğinizle yapacağız"

BATMAN (AA)- İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, "Biz terörün kökünü Allah’ın izniyle 2017 yılında kazıyacağız, buna yürekten inanıyoruz ve kararlıyız." dedi.

Batman'da düzenlenen güvenlik toplantısının ardından kanaat önderleri, muhtarlar ile sivil toplum kuruluşu ve güvenlik korucuları temsilcileriyle Kristal Park'ta bir araya gelen Öztürk, Batman’ın terörle mücadele ve 15 Temmuz'da göstermiş olduğu tavrın birlik ve beraberliği pekiştirdiğini söyledi.

Terörle mücadele konusunda çok önemli bir aşamaya gelindiğini ifade eden Öztürk, 2015 Temmuz’undan itibaren terörizmin ülke sınırlarından kazılması için büyük bir mücadele verildiğini aktardı.

Öztürk, "Terörle mücadelede çok kıymetli evlatlarımızı kaybediyoruz, şehit veriyoruz, gazi veriyoruz. Yeni bir evreye girmiştir artık terörle mücadele. Biz terörün kökünü Allah’ın izniyle 2017 yılında kazıyacağız, buna yürekten inanıyoruz ve kararlıyız. Bunu sizin desteğinizle yapacağız." diye konuştu.

Bir devletin gücünün, onun topu tüfeğiyle ilgili değil milletinin ona olan sadakati, meşru dayanağı ve desteğiyle ölçülmesi gerektiğini işaret eden Öztürk, "Siz bizim yanımızda, arkamızda olduğunuz sürece biz gücümüze güç katarız ve bu mücadeleyi Allah’ın izniyle sonuna kadar götürür ve milletimizin huzur içerisinde yaşamasını temin ederiz. Bu bizim en büyük görevimizdir ve bunu sağlayacağız." ifadelerini kullandı.

Bakan Yardımcısı Öztürk, referandumu hatırlatarak, "Güvenlik içerisinde hür irademizle herhangi bir baskı altında kalmadan oylarımızı Allah’ın izniyle 16 Nisan da kullanacağız. Bunun sağlanması için her türlü tedbiri aldık ve alıyoruz. Hiçbir şekilde bir insanımızın diğerini zorlamasına fırsat verilmeyecektir. Bütün amacımız hür iradeyi sandığa yansıtmaktır." değerlendirmesinde bulundu.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.