İçişleri Bakanı Ala: Küresel teröre karşı insanlık işbirliğine ihtiyaç duyuyor

İçişleri Bakanı Ala: Küresel teröre karşı insanlık işbirliğine ihtiyaç duyuyor
İçişleri Bakanı Ala, "Küresel problemlerin, küresel terörün saldırıya geçtiği bir dönemde bütün insanlığın böyle bir bayram havasında iş birliği yapmasına ihtiyaç var" dedi

İçişleri Bakanı Efkan Ala, "Küresel problemlerin, küresel terörün saldırıya geçtiği bir dönemde bütün insanlığın böyle bir bayram havasında iş birliği yapmasına ihtiyaç var. İnsanlık buna ihtiyaç duyuyor." dedi.

Bursa Valiliğinde düzenlenen bayramlaşma törenine, İçişleri Bakanı Ala, Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanı Faruk Çelik, Vali İzzettin Küçük ile çeşitli kurum ve kuruluşların temsilcileri, gaziler ve vatandaşlar katıldı.

Ala, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların ve İslam aleminin Ramazan Bayramı'nı kutladı.

Ramazan Bayramı'nın tüm insanlığa huzur, barış ve esenlik getirmesini dileyen Ala, şunları kaydetti:

"Küresel problemlerin, küresel terörün saldırıya geçtiği bir dönemde bütün insanlığın böyle bir bayram havasında iş birliği yapmasına ihtiyaç var. İnsanlık buna ihtiyaç duyuyor. Çünkü insanlığa karşı birtakım tehditler söz konusu. O bakımdan bütün insanlara bu bayram havasından hareketle esenlikler, huzur ve barış diliyorum. Bunun için de herkesin elinden gelen gayreti sarf etmesini bir insanlık görevi olarak tanımlıyorum. İnşallah her geçen gün bir önceki günden çok daha iyi olacaktır. Bütün Bursalıların, kardeşlerimizin, hanımefendilerin, beyefendilerin, çocukların, yaşlıların bayramını tekrar tebrik ediyorum. Allah onlara en güzel günleri nasip etsin."

Bakanlar Ala ve Çelik, yakından ilgilendikleri görme engelli ve lösemili çocuklara kalem hediye etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.