'İdam cezası'nın getirilmesi talebiyle 7 bin imza toplandı

'İdam cezası'nın getirilmesi talebiyle 7 bin imza toplandı
Nevşehir'de idam cezasının getirilmesi talebiyle başlatılan kampanyada toplanan imzalar Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

Nevşehir Vatan Şehitleri ve Malul Gazileri Derneği tarafından idam cezasının getirilmesi için başlatılan imza kampanyasında toplanan yaklaşık 7 bin imza,Cumhurbaşkanlığına gönderildi.

Nevşehir PTT Başmüdürlüğünde basın açıklaması yaparak imzaları kargoya veren dernek başkanı Ramazan Çiftçi, Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) başta olmak üzere vatana ihanet eden terör örgütü mensuplarının ileride yeni kalkışmalara cüret etmelerinin önünü kesmek için idam cezasının gelmesi gerektiğini savundu.

Çiftçi, "Bu tür hainler, idamı görmedikçe ileriye dönük cüretkarlıkları devam eder. Ülkesine ihanet etmenin bedelinin ne olduğunu alçaklar görmelidir. Bu nedenle idam cezasının getirilmesini milletçe istiyoruz." diye konuştu.

FETÖ terör örgütünün darbe girişimine tepki göstermek amacıyla şehit aileleri olarak hem demokrasi nöbetine devam ettiklerine hem de imza kampanyası yürüttüklerine değinen Çiftçi, Nevşehir’de 2 gün içinde topladıkları yaklaşık 7 bin imzayla beraberindeki mektubun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a ulaştırılacağını kaydetti. 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.