İdo, Zeynep Ece Akengin'le Tekrar Barıştı! Sosyal Medyayı Salladı!

İdo, Zeynep Ece Akengin'le Tekrar Barıştı! Sosyal Medyayı Salladı!
İbrahim Tatlıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo bir dargın bir barışık olduğu sevgilisiyle yine barıştı. Geçtiğimiz haftalarda ayrılma kararı alan çift tekrar denemeye karar verdiler.

İbrahim Talıses ve Derya Tuna'nın oğulları İdo bir dargın bir barışık olduğu sevgilisiyle yine barıştı. Geçtiğimiz haftalarda ayrılma kararı alan çift tekrar denemeye karar verdiler.

 

Müzik dünyasına yeni atılan magazin dünyasının tanınan isimlerinden İdo Talıses kısa bir süre önce noktaladığı ilişkisine geri döndü.Amerika'da eğitimini tamamladıktan sonra Türkiye'ye dönerek iş dünyasına atılan İdo müzikte de kendini denemeye karar vermişti.Bu sırada Zeynep Ece Akengin'le devam eden bir ilişkisi olan İdo ayrıldıklarını sosyal medyada duyurmuştu. 

 

Dün yine instagram sayfasında paylaştıklarıyla ikilinin tekrar biraraya geldikleri ortaya çıktı. İdo instagram sayfasında "Ve aşk; hak edenlerin hayali olurken, hak etmeyenlerin oyuncağı olabiliyor bazen.Ve sinir yaptırabilir bu durum size.Herkesi tersliyorum şu sıra. Solundan mı kalktın diyorlar.Hayır ben değil, o kalktı diyemiyorum!Ama yine de aşık olun" dizelerini paylaştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.