İDO'dan maraton ve bisiklet turuna özel sefer değişiklikleri

İDO'dan maraton ve bisiklet turuna özel sefer değişiklikleri
Yenikapı'dan gerçekleşen araç-yolcu taşıyan hızlı feribot seferleri iptal edilerken, sadece yolcu taşımacılığı yapan deniz otobüsü ek seferleri koyuldu

İSTANBUL (AA) - İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), 24 Nisan'da gerçekleştirilecek "Vodafone İstanbul Yarı Maratonu" ve "52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu" dolayısıyla bir süre Yenikapı İDO iskelesine araç giriş-çıkışı yapılamayacağı için bazı seferlerini iptal ederken, ek seferler koydu.

İDO'dan yapılan açıklamaya göre, 24 Nisan Pazar günü düzenlenecek ve başlangıç/varış noktaları olarak Yenikapı Miting Meydanı'nın belirlendiği "Vodafone İstanbul Yarı Maratonu" ve "52. Cumhurbaşkanlığı Türkiye Bisiklet Turu" çerçevesinde ilgili makamlarca trafikte bir dizi düzenlemeye gidildi.

Bu çerçevede, 24 Nisan Pazar günü 08.00 ile 12.00 saatleri arasında Yenikapı -Yalova kalkış-varışlı feribot seferleri ve Sirkeci'den gerçekleşecek araba vapuru seferleri yapılamayacak. Bu kapsamda İDO, saat 07.30'dan etkinlik sonlanıncaya kadar Harem-Sirkeci araba vapuru hattı seferlerini karşılıklı iptal etti.

Yenikapı'dan gerçekleşen araç-yolcu taşıyan hızlı feribot seferleri iptal edilirken, yerine dileyen yolcular için sadece yolcu taşımacılığı yapan deniz otobüsü ek seferleri koyuldu.

İDO, 07.45 Yenikapı-Yalova, 07.45 Yalova-Yenikapı, 09.45 Yalova-Yenikapı, 09.45 Yenikapı-Yalova, 11.45 Yalova-Yenikapı, 11.45 Yenikapı-Yalova hızlı feribot seferlerini iptal etti.

Deniz otobüsü ek seferleri ise şöyle:

"07.46 Yenikapı-Yalova, 07.46 Yalova-Yenikapı, 09.46 Yalova-Yenikapı, 09.46 Yenikapı-Yalova, 11.46 Yalova-Yenikapı, 11.46 Yenikapı-Yalova."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.