İETT'den doğa yürüyüşü hattı

İETT'den doğa yürüyüşü hattı
Beşiktaş-Belgrad Ormanı ile Kadıköy-Polonezköy hatları, yarından itibaren bahar ve yaz aylarında hafta sonları hizmet verecek

İSTANBUL (AA) - İETT, doğa yürüyüşü yapmak isteyen yolcular için Beşiktaş-Belgrad Ormanı ile Kadıköy-Polonezköy hatlarını yarından itibaren hizmete sunacak.

İETT'ten yapılan açıklamaya göre, D2 numaralı Beşiktaş-Belgrad Ormanı hattıyla doğaseverler Beşiktaş İskele, Zincirlikuyu Metrobüs, 4. Levent, Maslak, Hacıosman, Atatürk Arboretumu'ndan geçerek Belgrad Ormanı'na ulaşacak. D1 hattının güzargahı ise Kadıköy, Numune hastanesi, Doğancılar, Altunizade, Ümraniye, Çakmak Köprüsü, Şile Yolu, Çubuklu Evleri, Polonezköy Muhtarlık olacak.

Doğa yürüyüşü hatları bahar ve yaz aylarında hafta sonları hizmet verecek.

İETT daha önce de uygulamaya aldığı köy hatları sayesinde vatandaşlar, Arnavutköy, Başakşehir, Beykoz, Çatalca, Çekmeköy, Eyüp, Pendik, Sancaktepe, Sarıyer, Silivri ve Şile ilçelerine bağlı köylere gidebiliyordu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.