İett'den Nöbet Meydanlarına Ek Sefer

İett'den Nöbet Meydanlarına Ek Sefer
Saraçhane, Kısıklı ve Taksim meydanlarına ulaşım için gece boyunca raylı sistemler ve metrobüse ek olarak 16 hatta 73 araç 602 sefer yapacak, açılan yeni 6 hatta 25 araç 255 seferle hizmet verecek

İSTANBUL (AA) - İETT, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimini protesto eden vatandaşların, Saraçhane, Kısıklı ve Taksim meydanlarına kolaylıkla ulaşabilmesi için ek sefer hizmeti verecek.

İETT'den yapılan yazılı açıklamada, FETÖ'nün darbe girişimi sonrası Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın halkı meydanlara çağırmasının ardından, sefer planlamalarında değişiklik yapıldığı belirtildi.

Buna göre, halkın nöbet tuttuğu Saraçhane, Kısıklı ve Taksim meydanlarına ulaşım için gece boyunca raylı sistemler ve metrobüse ek olarak 16 hatta 73 aracın 602 sefer yapacağı, açılan yeni 6 hatta 25 aracın 255 seferle hizmet vereceği ifade edildi.

Darbe girişimi öncesi bu meydanlara gece hatlarında 9 araç ve 46 sefer ile hizmet verildiği, meydan nöbetleriyle 98 araç ve 857 sefer ile hizmet sunulmaya başlandığı aktarılan açıklamada, 21.00-06.00 saatlerinde çalışan gece hatlarının ise 89 araç ve 811 ek sefer ile hizmet verdiği kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.