İETT'ye ödül

İETT'ye ödül
"13. e-Türkiye Ödülleri'nde, İETT'nin Akıllı Ulaşım Sistemleri ile Toplu Taşımada Hizmet Kalitesinin Artırılması Projesi, birincilik aldı

İSTANBUL (AA) - Türk Sanayicileri ve İşadamları Derneği (TÜSİAD) ile Türkiye Bilişim Vakfı (TBV) tarafından, TBMM himayesinde düzenlenen "13. e-Türkiye Ödülleri'nde İETT'nin Akıllı Ulaşım Sistemleri ile Toplu Taşımada Hizmet Kalitesinin Artırılması Projesi, büyük ölçekli belediye kategorisinde birinciliği değer bulundu.

İETT açıklamasına göre, İETT Genel Müdürü Mümin Kahveci, ödülü, TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, TÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Koç ve TBV Başkanı Faruk Eczacıbaşı'nın elinden aldı.

Kahveci, "Bu ödül Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Topbaş’ın ulaşımla ilgili yaptığı yenilik ve atılımların bir uzantısıdır. Bizler de başkanımızın yönetim vizyonunu takip ediyoruz. İETT'yi bu ödüle layık gören değerli jüri üyelerine teşekkür ediyorum" dedi.

- 13. eTR Ödülleri'ni Kazananlar

Törende, Yerel Yönetimlere Yönelik Kategoriler'de Selçuk Belediyesi "Mobil Belediyecilik Uygulamaları", Kadıköy Belediyesi ise "Aklımdaki Kadıköy" projesiyle ödüle değer görüldü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.