İhh'dan Yetimler İçin Kermes

İhh'dan Yetimler İçin Kermes
İHH Manisa Temsilciliğince "Yetim gülerse dünya güler" adıyla hazırlanan kermesin geliri, yetim çocuklar için hazırlanan projelere aktarılacak

MANİSA (AA) - İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Manisa Temsilciliği, yetim çocuklar yararına kermes düzenledi.

Tarzan Meydanı'nda "Yetim gülerse dünya güler" adıyla gerçekleştirilen kermesin açılışına İl Milli Eğitim Müdürü Recep Dernekbaş, İl Kültür ve Turizm Müdürü İbrahim Sudak, Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik, AK Parti İl Başkanı Berk Mersinli ile diğer ilgililer katıldı.

İHH Manisa Temsilcisi Necmettin Okumuş, açılışta, kermeste 150 gönüllü kadın tarafından hazırlanan ürünlerin sergilendiğini söyledi.

Kermesten elde edilen gelirin yetim çocuklar için hazırlanan 3 ayrı projeye aktarılacağını ifade eden Okumuş, "Toplam 30 bin lira civarında olan projeleri Manisa ekibi olarak üstlendik. Buradan mümkün olduğu kadar fazla gelir elde etmeye çalışacağız." dedi.

Emeği geçenlere teşekkür eden Okumuş, kermesin 2 gün süreyle açık kalacağını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.