İhtiyaç sahiplerine yardım eli: Sosyal Market yakında kapılarını açıyor

İhtiyaç sahiplerine yardım eli: Sosyal Market yakında kapılarını açıyor
Darıca'da ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecekleri sosyal market için protokol imzalandı.

Darıca'da ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını ücretsiz olarak karşılayabilecekleri sosyal market için protokol imzalandı.

Darıca Belediyesi ile Gebze Ticaret Odası (GTO) işbirliğinde Darıca'ya kazandırılan ve Nenehatun Mahallesi'nde olan Darıca Hizmet Kompleksi'nin alt katı Sosyal Market'e dönüştürülüyor.

ÜCRETSİZ ALIŞVERİŞ

Sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde hayata geçirilecek proje ile ihtiyaç sahipleri, ücretsiz olarak sosyal marketten alışveriş gerçekleştirebilecek.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma için örnek olacak sosyal market projesi için Darıca Belediyesi ile GTO arasında protokol imzalandı.

KISA ZAMANDA KAPILARINI ARALAYACAK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve GTO Başkanı Abdurrahman Arslantaş'ın birlikte imzaladığı protokol sonrası faaliyetleri bitirilmesiyle kısa süre zaman içinde sosyal market kapılarını aralayacak. Sosyal sorumluluk projesi ile bağışçıların da katkısı ile ihtiyaç sahipleri marketten ücretsiz olarak yararlanabilecek.

iha-20240305aw155649-2-t.jpg

İhtiyaç sahiplerinin her zaman yanında olacaklarını belirten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, "Sosyal belediyecilik anlayışımızla ilçemizde dayanışma kültürünü güçlendirmek ve toplumsal kalkınmaya destek olmak istiyoruz. Temel belediyecilik görevlerimizin yanı sıra sosyal yardımlaşma kapsamında da hizmet ve projeler yapıyoruz. Son olarak Gebze Ticaret Odası ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği çerçevesinde ilçemizde ikamet eden ihtiyaç sahibi ailelerin gıda ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri sosyal marketi kentimize yapacağız" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.