İki bayramı bir arada yaşıyoruz

İki bayramı bir arada yaşıyoruz
Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı.

Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Ramazan Bayramı münasebetiyle mesaj yayımladı. Cumhurbaşkanlığı seçimine de değinen Başkan Toru, “İki bayramı birlikte yaşıyoruz” dedi.

Konya’nın merkez ilçelerinden Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, Ramazan Bayramı münasebetiyle dikkat çeken mesaj yayımladı. Mesajında tüm İslam aleminin bayramını tebrik eden Toru, Cumhurbaşkanlığı seçimiyle ilgili de önemli mesajlar verdi.

Başta Gazze olmak üzere tüm İslam coğrafyasındaki zulmün bitmesi için dua ettiklerini belirten Başkan Toru, “ İki bayramı bir arada yaşıyoruz diyebiliriz. Dünyanın lideri, ülkemizin Başbakanı, Ortadoğu’nun ve İslam dünyasının umudu Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan seçilmiş Cumhurbaşkanımız olarak, önümüzdeki hafta inşallah hem ülkemizi, hem coğrafyamızı, hem de tüm dünyayı selamlayacaktır. Başbakanımız mazlumları, ezilmişleri, kalkınmayı ve yarınları hedefleyenleri, “Gelecek Türk milletinin olacaktır” diyenleri selamlayacaktır. Bizler bu selamlamayla çifte bayram coşkusu yaşayacağız. Şimdiden hem Ramazan Bayramı’nızı, hem de demokrasi bayramınızı kutluyorum” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.