İkinci el oto alım satımı yapan galerilerin taşınması

İkinci el oto alım satımı yapan galerilerin taşınması
Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek:- "Ankara'da bizim yeni bir yere müsaade etmemiz, kesinlikle ve kesinlikle söz konusu değil. Bunu unutsunlar artık"

ANKARA (AA) - Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, ikinci el oto alım satımı yapan galerilerin Akyurt'taki Otonomi'ye taşınmasına ilişkin, "Ankara'da bizim yeni bir yere müsaade etmemiz, kesinlikle ve kesinlikle söz konusu değil. Bunu unutsunlar artık." değerlendirmesini yaptı.

Gökçek, yaptığı yazılı açıklamada, Ankara'da galerilerin yoğun olduğu Altındağ, Keçiören, Çankaya ve Yenimahalle Belediye Başkanlarıyla birebir görüştüğünü belirterek, bütün ilçe belediyelerinin ve Büyükşehir Belediyesi zabıtasının, galerilerle ilgili daha yoğun şekilde çalışacağını kaydetti.

"Ankara'nın içinde galeriye kesinlikle müsaade etmeyeceğiz." ifadesini kullanan Gökçek, bugünden itibaren galerilerin önündeki her araba başına ceza kesileceğini, bu cezanın günde yaklaşık 164 lira olacağını belirtti.

İstisnasız her gün bu uygulamanın yapılacağını da ifade eden Gökçek, "Gidecekler, başka çare yok. Şaşmaz'da kamyonlar vardı, o kadar direndiler ama sonunda gittiler ve şimdi hallerinden çok memnunlar. Yani buna inat etmeye gerek yok ki." değerlendirmesini yaptı.

Otonomi'ye gitmemek için direnen grubun kendi aralarındaki özel, kişisel kavgalarını genele yaydıklarını belirten Gökçek, şunları kaydetti:

"Ankara'da bizim yeni bir yere müsaade etmemiz, kesinlikle ve kesinlikle söz konusu değil. Bunu unutsunlar artık. Belki önümüzdeki dönem belediye başkan adayları çıkarsa ve 'Biz size vereceğiz' derlerse, onların peşinden giderler. Ama bizim dönemimizde bunun olması mümkün değil. İster CHP'li, ister MHP'li, ister AK Partili olsun, hiçbir belediye başkanı da bu konuda değişik bir şey düşünmüyor. Herkesin ortak kanaati bu. Yani bu siyasi bir konu değil."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.