İl Kadın Kollarından Karatay Belediyesi'ne Tebrik Ziyareti

İl Kadın Kollarından Karatay Belediyesi'ne Tebrik Ziyareti
Ak Parti İL Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun ve Yönetim Kurulu üyeleri Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli’ye Avrupa Fair Play Birliği Spırıt Ödülü için tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyaret nedeni ile bir açıklama yapan Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun, geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ödül töreni ile Avrupa Fair Play Birliği Spırıt Ödülü'nü hak eden Karatay Belediyesi'ni tebrik ettiğini ifade ederek, kurumsal anlamda böyle büyük bir ödülün kazanılması Konya ve Karatay için önemli olduğunu vurguladı. Yapılan çalışmalarla Karatay ilçesindeki değişikliklerin fark edildiğini dile getiren Ergun, gelişen ve güzelleşen Karatay'ın AK Parti iktidarında hak ettiği konuma kavuşmasının sevindirici olduğunu sözlerine ekleyerek Başkan Mehmet Hançerli'ye çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti belirterek, Olimpiyat Parkı içerisine yapılan Fair Play Müzesi'nin Avrupa Fair Play Birliği tarafından büyük ödüle layık görülmesinin Konya ve Karatay için sevindirici bir durum olduğunu ifade etti ve "Bu başarı Karatay'lıların başarısıdır" dedi. Mevlana Diyarı Karatay’a hizmetlerinin hız kesmeden devam edeceğini vurgulayan Başkan Hançerli, Ak Parti İl Kadın Kolları Başkanı Özgür Ergun ve Yönetim Kurulu üyelerine çalışmalarında başarılar diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.