Yiğit Doğanhisar'daki okulları gezdi

Yiğit Doğanhisar'daki okulları gezdi
 Editör
İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yiğit Doğanhisar ilçesindeki okul ve kurum müdürleriyle yürütülen eğitim çalışmaları ve projeler kapsamında planlama ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 16 Ekim 2023 tarihinde toplantılara katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Doğanhisar ilçesine gitti. İlk olarak Doğanhisar ilçesindeki okul ve kurum müdürleriyle yürütülen eğitim çalışmaları ve projeler kapsamın' da planlama ve istişare toplantısı gerçekleştirdi. Toplantı sonrasında İl Müdürü Murat Yiğit, Doğanhisar ilçesindeki programı dâhilinde Belediye Başkanı Süleyman Pekmez'i ziyaret etti.

1.jpeg

Daha sonra Doğanhisar Anadolu Lisesi, Doğanhisar Başköy Şehit Uzman Jandarma Çavuş İzzet Soluk İlkokulu ve Ortaokulunu ziyaret eden İl Müdürü Murat Yiğit, burada yönetici ve öğretmenlerle hasbihal etti. Ziyaretler kapsamında öğrencilerle bir araya gelen İl Müdürü, sınıfları ve diğer eğitim alanlarını gezerek okullarda yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı. Öğrencileri bizi biz yapan değerlermize sahip çıkacak bir yaklaşımla yetişmeleri için gayret gösterdiklerini ifade eden Müdür Murat Yiğit, “Milli kimliğini koruyan, kültürel özelliklerini geleceğe aktaran nesiller yetiştirmek ancak o toplumu biçimlendiren ailelerin, öğretmenlerin ve kurumların iş birliği ile gerçekleşir” dedi.

14.jpeg

Son olarak İlçe Kaymakamı Ayşe Karaca’yı ziyaret eden İl Müdürü Murat Yiğit ilçedeki eğitim-öğretim çalışmaları hakkında istişarelerde bulundu.

Ziyaretleri sırasında İl Müdürü Murat Yiğit’e, Doğanhisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Akif Gündüz eşlik etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.