İl Müdürü Yiğit, Çumra'da eğitim öğretim faaliyetlerini inceledi

İl Müdürü Yiğit, Çumra'da eğitim öğretim faaliyetlerini inceledi
İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit Çumra ilçesindeki okul ve kurum müdürleriyle yürütülen eğitim çalışmaları ve projeler kapsamında planlama ve istişare toplantısı gerçekleştirdi.

İl Millî Eğitim Müdürü Murat Yiğit, 5 Aralık 2023 tarihinde toplantılara katılmak ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak amacıyla Çumra ilçesine gitti.

İlk Toplantıda Milli Eğitim Bakanlığının öncülüğünde yürütülen projeler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) kapsamında okullarda yürütülen çeşitli faaliyetler ele alındı.

Ardından Çumra Halk Eğitim Merkezi kapsamında açılan kursları, Çumra Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesini, Saliha Onbaşı Ortaokulunu ve Hürriyet İlkokulunu ziyaret eden İl Müdürü Murat Yiğit, sınıfları ve diğer eğitim yerlerini gezerek öğrencilerle buluştu. Okullarda yürütülen faaliyetler kapsamında yöneticilerden bilgi alarak öğretmenler odasında öğretmenlerle bir araya geldi.

Eğitimde başarı ölçütlerinin, akademik başarının yanı sıra güzel ahlaklı bireyler yetiştirmek olduğunu ifade eden İl Müdürü; Asrın yeniliklerine hâkim, üreten, bilim ve teknolojide geleceğe yön veren, fikirlerini özgürce ifade edebilen nesiller yetiştirmenin başlıca hedefleri olduğunu söyledi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.