İl Müdürü Yiğit okul ziyaretlerine sürdürüyor

İl Müdürü Yiğit okul ziyaretlerine sürdürüyor
 Editör
İl Müdürü Murat Yiğit, Selçuklu ilçesindeki okul ziyaretleri kapsamında, 20 Mart 2024 Tepekent Mahallesi’ndeki okulları ziyaret etti.

Selçuklu Tepekent İlkokulu, Tepekent Ortaokulu, Şehit Teğmen Bayram Olgun İmam Hatip Ortaokulu ve Tepekent Anadolu İmam Hatip Lisesini ziyaret eden Murat Yiğit, okullardaki eğitim alanlarında incelemelerde bulunarak okullarda yürütülen eğitim çalışmaları ve projeler hakkında yöneticilerden bilgi aldı.

Sınıflarda öğrencilerle bir araya gelerek öğrencilerin derslerine katıldı. Öğretmenler odasında eğitimcilerle buluşarak Milli Eğitim Bakanlığı öncülüğünde yürütülen projeler ve İl Milli Eğitim Müdürlüğünce yürütülmekte olan Bizim Okulumuz (Okul Merkezli Gelişim Projesi) projesi kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında görüş alışverişinde bulundu.

Müdür Murat Yiğit okullarda yaptığı konuşmalarda, bu yıl başlatılan çalışmaların ve mevzuat değişikliklerinin alınan geri bildirimlerle daha güçlü ve daha kararlı uygulanabileceğini söyleyerek sahadaki öğretmenlerin fikirlerinin bu noktada kendileri için önemli olduğunu söyledi. Ziyaretlerinin bu yönde devam edeceğini ifade etti.

Ziyaretleri sırasında İl Müdürüne, Selçuklu İlçe Milli Eğitim Müdürü Turan Kayacılar eşlik etti.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.