İl Müftülüğünden deprem bölgesinde yoğun çalışma

İl Müftülüğünden deprem bölgesinde yoğun çalışma
Konya İl Müftülüğü, deprem bölgesi Hatay’da hizmetlerine devam ediyor.

Konya İl Müftülüğü, deprem bölgesi Hatay’da hizmetlerine devam ediyor. Konya İl Müftülüğü ve TDV Konya Şubesi görevli ve gönüllüleri, vatandaşların yolladığı yardımları ve elindeki bütün imkanlarıyla Hatay ve çevresinde depremzedelerin yaralarını sarmak için çalışıyor. Bölgede bulunan depremzedelere yemek, erzak, çadır, giyim gibi hizmetlerin yanı sıra, manevi danışmanlık hizmeti sunarak yaraları sarmak için gayret gösteriliyor. Erzak kolileri hazırlanarak depremzedelere teslim ediliyor. Bununla beraber depremde vefat edenlerin cenaze ve defin işlemleri de gerçekleştiriliyor.

il-muftulugu-4.png

KONYA İL MÜFTÜSÜ

ÖGE HATAY’A GİTTİ

Öte yandan Konya İl Müftüsü Prof. Dr. Ali Öge, manevi destek hizmeti, yardımların depremzede vatandaşlara ulaştırılması, cenaze kabul-teslim, cenaze yıkama ile defin hizmetleri ve lojistik hizmetlerin devam ettiği Hatay’a gitti. Öge, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ın da çalışmaları yakından takip ettiği deprem bölgelerinde Diyanet camiası olarak, maddi manevi tüm imkanları seferber ederek depremzede kardeşlerimizin yanında olmaya ve bir nebze olsun yaralarını sarmak için elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceklerini ifade ederek deprem bölgesi Hatay için yola çıktı.

il-muftulugu-1.png

il-muftulugu-3.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.