İlginç görüntü sosyal medyada gündem oldu

İlginç görüntü sosyal medyada gündem oldu
Bolu'nun Sarılan Yaylası'nda soğuk havaya aldırış etmeden donmuş göle giren vatandaşın görüntüleri sosyal medyada ilgi topladı.

Bolu'nun Sarılan Yaylası'nda soğuk havaya aldırış etmeden donmuş göle giren vatandaşın görüntüleri sosyal medyada ilgi çekti. Göle giren vatandaşın o anlarını kayda alan doğasever, "Biz montlarla o havada zor dururken onun göle girmesi efsaneydi" dedi.

iha-20240130aw131260-6-t.jpgBolu'nun Sarıalan Yaylası'nda hava sıcakları düşmesiyle Sarıalan civarında olan göl buz tuttu. Sarıalan Yaylası'nın muhteşem manzarası dron ile havadan görüntülendi. Görüntüleri çeken doğasever öğretmen Gökhan Bilen, Sarıalan Yaylası'nda Berk Arıkan ile karşılaştı. Arıkan'ın buz tutan göle girdiğini fark eden Gökhan Bilen video çekmek için aracından indi. Gökhan Bilen, hava sıcaklığının da eksi derecelerde olduğunu Sarıalan Yaylası'nda göle giren Berk Arıkan'ın o anlarını görüntüledi. Soğuk havaya aldırış etmeden suya giren Berk Arıkan'ın görüntüleri sosyal medyada yoğun ilgi çekti.

iha-20240130aw131260-4.jpg

BİZ ONUN KADAR CESARETLİ DEĞİLDİK

Gökhan Bilen, "Doğa içerikli videolar çekiyorum. Asıl işim öğretmenlik. Aslında o gün niyetimiz, dronla güzel doğa video görüntüleri çekmekti. O sırada donmuş göl üzerinde yürüyen Berk Arıkan ile karşılaştık. Video çekmek istedik. Berk Arıkan da göle gireceğini söyledi. Onun üzerine göle girdiği anları kayda çektik. Hava soğuktu. Bize de göle girmeyi önerdi. Biz onun kadar cesaretli değildik. Kayak sporu yapıyormuş kendisi. Hava gerçekten çok soğuktu. Biz montlarla o havada zor dururken onun göle girmesi şaka gibiydi" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.