Süleyman Sayan

Süleyman Sayan

İlginç Olurdu

İlginç Olurdu

2014-15 sezonunu, puan anlamında kendi rekorunu kırma şansı ile bu yıl evinde, taraftarının önünde son maçına çıkan temsilcimiz Torku Konyaspor, bu maçı da kazanarak yükselişine devam etme amacında sahadaki yerini aldı.

Ligin ikinci yarısı artık klasikleşen dizilişle maça başladı, pas trafiği ceza alanına orta etkili atak anlamında Torku Konyaspor, Rize ekibinden çok üstün bir oyunla oynuyordu.

Rize Haddini Bildi

Ligden kalması kesinleşen Çaykur Rizespor, Torku Konyaspor’a karşı haddini bilerek, akıllı bir oyun oynadı. Üçüncü bölgenin hemen önünde topu karşılayan Rize takımında arkaya ve araya atılan toplarda defans oyuncuları özellikle Giray çok başarılıydı. 20. dakikada ilk tehlikeli pozisyonda golü buldular. O dakikadan sonra skoru korumaya yönelik oynadılar, yakaladıkları fırsatlarla kontra akınlarla skora gitmeyi denediler. Torku Konyaspor ikinci yarı baskıyı artırdı, vites yükseltti ve beraberliği yakaladı. Rize ekibi, Konya gibi bir deplasmanda son dakika golü ile berabere de ayrılsalar Konya’dan istediklerini almış oldu.

Hakemler Standart Maç Yönetti

Hakemler yine maalesef kendi standartlarının üzerine çıkamadılar. Maç içindeki iki taraf adına yapılan hatalar bir yana, ekibimiz lehine tartışmalı dört penaltı pozisyonundan,  özellikle Kenan’ın pozisyonuna verilmeyen penaltıda art niyet aranır, umarım önümüzdeki sene hakemlerden çok futbol konuşur ve yazarız.

Rangelov Yine Boş Geçmedi

Geldiği günden beri performansı ile olay olan, devre arası inat edip takımda kalıp hırs yapan Rangelov, son zamanlardaki takıma katkısını bu maçta da gösterdi ve seneye kalmayı bence garantiledi.

Recep Şansını zorluyor

Lige çıktığımız yıl ki performansından neredeyse eser kalmayan Recep’in her geçen gün performansı daha kötüye gidiyor. Kupada ve ligde verilen şansları maalesef değerlendiremedi. Umarım iyi bir kamp dönemi geçirir ve önümüzdeki yıl onunda patlama yılı olur, yoksa Recep’in bu performansla takımda kalması zor görünüyor.

UEFA Kupası ile ilgili birçok görüş var katılmama konusunda bir çok görüş olsa da ben hak etmesi durumunda katılması gerektiğini düşünüyorum. Çünkü takım ne kadar o düzeyden uzakta olsa o atmosferi bir defa da olsa yaşamak tecrübe kazanmak gerek. Aykut Kocaman’ın bu takıma gelmesi ne kadar doğru karar ise takımda kalması da en az o kadar doğru karardı, yönetimi tebrik etmek isterim.  

Maçın sözü: Kazanmamız halinde ligi eksi averajla en iyi puanla bitirmek çok ilginç olacaktı.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Süleyman Sayan Arşivi
SON YAZILAR