İlik Aranan Minik Zeynep İçin Kan Bağışı Kampanyası

İlik Aranan Minik Zeynep İçin Kan Bağışı Kampanyası
Bolu'da kemik iliği hastalığıyla mücadele eden 3 yaşındaki Zeynep Gülcan'a uygun donör bulunması için başlatılan kampanyaya, polisler destek verdi

BOLU (AA) - Bolu'da kemik iliği hastalığıyla mücadele eden 3 yaşındaki Zeynep Gülcan'a uygun donör bulunması için başlatılan kan bağışı kampanyasına destek sürüyor.

İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğünde görevli 16 polis memuru, Türk Kızılayı Kan Alma Merkezi'ne gelerek, kampanya kapsamında kan verdi.

Türk Kızılayı Bolu Şube Başkanı Hüseyin İka, gazetecilere yaptığı açıklamada, Gülcan için halkın seferber olduğunu, ekiplerin ramazan ayında da çeşitli bölgelere giderek, iftardan sonra bağışçılardan kan almayı sürdürdüğünü söyledi.

Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürü Hakkı Kaynak da Gülcan'ın durumunu öğrenince çok üzüldüklerini dile getirdi.

Mesai arkadaşlarıyla kampanyaya destek kararı aldıklarını belirten Kaynak, bir an önce çocuk için uygun iliğin bulunmasını dilediklerini kaydetti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.