İlk etap tamam

İlk etap tamam
Sezona üst sıraları hedefleyerek hazırlanan Anadolu Selçukspor, sezon hazırlıklarının ilk bölümünü tamamladı. Yeşil-beyazlılar, ikinci etap kamp çalışmaları için Davraz’a gidecek.

Temsilcimiz 3 Eylül’de başlayacak sezona Kahramanmaraşspor maçı ile başlayacak.Yeni yönetim, yeni teknik kadro ve yenilenen kadrosuyla sezona hazırlanan Anadolu Selçukspor’da sezon hazırlıklarının ilk etabı tamamlandı.Karatay Belediyesi Tatlıcak Mehmet Tevfik Lav Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlar ile lig hazırlıklarını sürdüren yeşil-beyazlılar birinci etap çalışmaları tamamlandı.Futbolculara teknik direktör Cenk Özcan tarafından iki gün izin verilirken, futbolcular 28 Temmuz günü tekrar bir araya gelecekler.Yeşil-beyazlıların 28 Temmuz - 8 Ağustos tarihleri arasında Isparta Davraz’da yapacağı kamp çalışmaları ile lig hazırlıklarını sürdürecek.

FİKSTÜR ÇEKİLDİ

 

Yeşil-beyazlılar, yeni sezona hazır girmek için yoğun bir tempo içinde çalışırken, 2016-2016 fikstürü de belli oldu. Fikstür, TFF'nin Beykoz Riva'da yer alan idari merkezindeki Orhan Saka Salonu'nda çekildi. 3 Eylül’de başlayacak lig karşılaşmalarına temsilcimiz evinde başlayacak. Yeşil-beyazlılar, ligin ilk haftasında Kahramanmaraşspor’u konuk edecek. Yeşil-beyazlıların ilk yarı oynayacağı karşılaşmalar ise şu şekilde oluştu:

 

Anadolu Selçukspor   -           Kahramanmaraşspor

Amed Sportif -           Anadolu Selçukspor

Belediye Erzurumspor  -      Anadolu Selçukspor

Anadolu Selçukspor   -    Nazilli Belediyespor

İstanbulspor    -   Anadolu Selçukspor

Anadolu Selçukspor   -   Büyükçekmece Tepecik

Zonguldak Kömürspor    -    Anadolu Selçukspor

Anadolu Selçukspor   -       Anadolu Üsküdar

Keçiörengücü -           Anadolu Selçukspor

Anadolu Selçukspor   - Fethiyespor

Fatih Karagümrük      -  Anadolu Selçukspor

Anadolu Selçukspor   - Bucaspor

Ofspor -           Anadolu Selçukspor

Anadolu Selçukspor   -  Kocaeli Birlikspor

Sivas Belediyespor     -     Anadolu Selçukspor

Anadolu Selçukspor   -      Pendikspor

Hacettepe       -           Anadolu Selçukspor

 

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.