İlk hedef yerel seçimler

İlk hedef yerel seçimler
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Murat Çiçek, olağan genel kurulu ve önümüzdeki süreci PUSULA TV’ye değerlendirdi.

Pusula Genel Yayın Yönetmeni, deneyimli gazeteci Uğur Özteke’nin her sabah gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunduğu UĞUR’LU GÜNDEM programına konuk olan Av. Murat Çiçek, önceki gün yapılan genel kurulun ülkücülere yakışır bir şekilde, büyük bir olgunlukla gerçekleştirildiğini ifade eden Çiçek, “4 Temmuz 2014’ten beri il başkanlığını yürütüyorum. Bu süreçte Pusula Yayın Grubu’nun da her daim desteğini gördük. MHP olağan kongre süreci başlamış ve ilçe kongrelerini tamamlamıştık. Ardından liderimizin 39 il için yapmış olduğu aynı günde kongre talimatıyla il kongresine hazırlandık. Nihayetinde de son derece güzel bir ortamda, partimize yakışır bir olgunluk ve siyasi üslupla kongremizi yaptık. Konya’da yeniden yola çıkıyoruz. Yeni yönetimle daha heyecanlı daha şevkli bir şekilde yola çıkıyoruz. İlk hedefimiz Mart 2019’daki yerel seçimler. Büyükşehir başta olmak üzere belediyelere üç hilal bayrağını dikmek amacındayız. Ardından da kasım ayındaki genel seçimlere hazırlanacağız” dedi.

NİHAİ HEDEF ÜLKÜCÜ BİR CUMHURBAŞKANI SEÇMEK

MHP’nin zor bir süreç yaşadığını da ifade eden İl Başkanı Murat Çiçek, “Geredi kalan süreçte gerçekten sıkıntılı bir dönem yaşadık. Ciddi bir oy kaybı oldu. Ama teşkilat içerisinde öz eleştirilerimizi yaptık. MHP 49 yıllık bir hareket, üzerinde 5 bin şehit kanı olan bir hareket. Bu bilinçle, dava ruhuyla hareket ettik. 1 Kasım seçimlerinin ardından algı yönetimine kapılıp farklı söylemler geliştiren arkadaşlar olsa da Genel Başkanımızın duruşu ve tavrı son dönemde çok iyi anlaşıldı. Benim amacım da kendi camiamızı kucaklayıp, dışarıya açılmak. Ben gayet kararlı ve seviyeli bir siyaset izliyorum. Nihai hedefimiz ülkücü bir cumhurbaşkanı seçmektir. Bu doğrultuda çalışmalarımıza devam edeceğiz” diye konuştu.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.