"İlk Öpücük" Filminin Avrupa Galası

"İlk Öpücük" Filminin Avrupa Galası
Gala, filmin başrol oyuncuları Murat Yıldırım, Özge Gürel ve Hayrettin Karaoğuz'un katılımıyla Köln'de yapıldı

KÖLN (AA) - Almanya'nın Köln kentinde yapılan "İlk Öpücük" filminin Avrupa galasına sinemaseverler yoğun ilgi gösterdi.

Cinedom Köln'deki etkinliğe katılan filmin başrol oyuncuları Murat Yıldırım, Özge Gürel ve Hayrettin Karaoğuz, kırmızı halıda poz vererek, filmi seyircilerle izledi.

Yıldırım, gösterimin ardından düzenlenen basın toplantısında, tek hedeflerinin filmi izleyen herkesin memnun ayrılması olduğunu söyledi.

Filmi seyircilerin çoğunun ön yargısız izlediğini ve salondan memnun ayrıldığını gözlemlediklerini belirten Yıldırım, "Herkes senaryoyu çok beğenmişti ve oyuncu arkadaşlarımız da daha ilk günden tüm samimiyetlerini filmin içine koydular. Bu da zaten beyaz perdeye yansıdı diye düşünüyorum. Samimi bir film oldu; bu çok önemli. Çok inandığımız bir film oldu hepimiz için. Bu filmde olduğum için çok mutluyum." diye konuştu.

Gürel ise filmle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Filme gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gürel, "Aşkın her türlüsüne inanıyorum. Tamamen kişisel şeyler olduğuna inanıyorum böyle şeylerin. Aşk sizde varsa karşı tarafta da mutlaka bulursunuz." dedi.

Senaryosu Çağlar Yurt'a ait olan romantik komedi türündeki "İlk Öpücük", her gün hafıza kaybı yaşayan Bahar karakteri ve onu her gün kendine aşık etmeye çalışan Hakan'ın hikayesini konu alıyor. Murat Onbul'un yönetmenliğini üstlendiği filmin müzikleri ise Yıldıray Gürgen imzası taşıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.