İlker İnanoğlu'ndan acı haber: Böyle bir acı çok zormuş

İlker İnanoğlu'ndan acı haber: Böyle bir acı çok zormuş
Yeşilçam'ın ünlü ismi Türker İnanoğlu'nun veda töreninde konuşan oğlu İlker İnanoğlu, Vefat ettiği zaman rahatlarım zannediyordum ama çok zormuş. İçimden bir parça kopmuş gibi hissediyorum. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum

Yeşilçam'ın ünlü ismi Türker İnanoğlu'nun veda töreninde konuşan oğlu İlker İnanoğlu, "Vefat ettiği vakit rahatlarım sanıyordum ama çok zormuş. İçimden bir parça kopmuş gibi hissediyorum. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum" dedi.

Yeşilçam'ın ünlü ismi Türker İnanoğlu, 2 Nisan'da hayatını kaybetmişti. 88 yaşındaki ünlü yapımcı ve yönetmen Türker İnanoğlu için bugün ailesi ve sevenleri tarafından TİM Show Center'da veda töreni gerçekleşti. Sanat camiasının katıldığı törende ünlü isimler tek tek sahneye çıkaran İnanoğlu için veda konuşması yapmıştı. Türker İnanoğlu'nun oğlu İlker İnanoğlu'nun törende yaptığı konuşma bütün sanat camiasını duygulandırdı.

"İÇİMDEN BİR PARÇA KOPMUŞ GİBİ HİSSEDİYORUM"

Babasının veda töreninde konuşan İlker İnanoğlu, "Beklediğimiz halde böyle bir konuşma yapacağımı aklımdan geçirmiyordum. Çok mükemmeliyetçi bir adamdı. Her şeyi detayına kadar soruşturdu. 18 yaşından beri kendisini sağlık nedenlerinden dolayı Amerika'ya doktorlara götürdüm. Son zamanlarda yüzünde melanom kanseri vardı. Onun alınması için gidiyorduk. Alındığında yüzünde çapraz bandajlar vardı. Otele geldik, asansöre bindik. Asansörde başkaları da vardı. Eğilmiş kendi düğmeye basmaya yeltendi. Babama "izin ver de ona da ben basayım artık" dedim. Millet bize güldü. Her şeyi kendi yapmak isteyen bir babaydı. Çok sert bir babaydı. Hala çocuk gibiyim karşısında. Vefat ettiği zaman rahatlarım diye düşünüyordum ama çok zormuş. İçimden bir parça kopmuş gibi hissediyorum. Bu kadar üzüleceğimi tahmin etmiyordum. Baba seni çok seviyorum mekanın cennet olsun" dedi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.