İlkokulun Yeniden Açılması Mahalle Sakinlerini Sevindirdi

İlkokulun Yeniden Açılması Mahalle Sakinlerini Sevindirdi
Beyşehir ilçesinde, kapatılan ilkokulun yeniden açılması mahalle sakinlerini sevindirdi...

Beyşehir ilçesinde, kapatılan ilkokulun yeniden açılması mahalle sakinlerini sevindirdi.

Beyşehir'de, Beytepe Mahallesi'nde tekrar açılan ilkokul, kapanması nedeniyle çocukları başka bir okula taşınmak durumunda kalan öğrenci velilerini memnun etti.

Beytepe Muhtarı Arif Zedef ve bir grup öğrenci velisi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nü ziyaret ederek, okullarının yeniden mahallede açılmasından dolayı yetkililere teşekkür etti.

Zedef ve beraberindeki öğrenci velileri, İlçe Milli Eğitim Şube Müdür Vekili Yasin Sarıkaya'yı ziyaret etti. Muhtar Zedef, mahalle sakinlerinden gelen talebe kulak tıkamadığını belirttiği Milli Eğitim yetkililerine teşekkür ederken, "Mahallemizde daha önce bulunan ilkokulumuz tekrardan açılarak eğitim öğretim faaliyeti vermeye başladı. Biz bundan dolayı çok mutlu olduk, sizlere teşekkür etmeye geldik" dedi. Zedef, ziyaretinde, mevcut ortaokulun müstakil hale getirilmesini istediklerini de belirtti.

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Sarıkaya ise, mahalle sakinlerinin yaşadığı sıkıntının 4+4+4 sisteminden kaynaklanan bir sorun olduğunu anımsatırken, "Bu yıl ise taleplerini Milli Eğitim Müdürlüğü olarak yerine getirerek Beytepe Ortaokulu bünyesinde ilkokulu yeniden açtık. Öğrencilerimizi servis zorluğu ve ulaşım sıkıntısından da böylece kurtarmış olduk. Bu yaşanan sıkıntıların giderilmesi anlamında bir ilkti, karşılıklı olarak el ele verdiğimiz takdirde, sizlerin desteğiyle de çözümeyeceğimiz hiçbir sıkıntı olmaz" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.