İmam Hatipler Göz Nuru Oluyor

İmam Hatipler Göz Nuru Oluyor
Konya Uluslararası Mevlana İmam Hatip Lisesi öğrencileri İHH ve Önder İmam Hatipliler Derneği’nin “İmam hatipliler Göz Nuru Oluyor” katarakt kampanyasına destek oldu.

İHH ve Önder İmam Hatipliler Derneği, “İmam hatipliler Göz Nuru Oluyor” sloganıyla Türkiye çapında yaklaşık 4 bin imam hatip okulunda katarakt kampanyası başlattı. Kampanyaya Konya’dan ilk destek Uluslararası Mevlana İmam Hatip Lisesi’nin misafir öğrencilerinden geldi.

Okul adına toplanan bağışları, Konya’da misafir öğrenci olan Bangladeşli Nazmul Hasan ve Burundili Osman, Konya İHH İnsani Yardım Derneğine teslim etti.

Öğrenciler Fedakârlık Örneği Gösterdiler

Öğrencileri ve yapılan yardım çalışması hakkında hislerini dile getiren meslek dersi öğretmeni Abdullah Turhan şöyle konuştu: “Gençlerimiz harçlıklarından ayırdıkları bağışlar ile Afrika'da yürütülen bu hayırlı çalışmaya destek olarak güzel bir fedakârlık örneği gösterdiler. Devamının geleceğine de inanıyorum. Ayrıca ülkelerine döndüklerinde de bu hayırlı çalışmaların aktörleri olacaklarını düşünüyorum. Allah bizleri gözü ve gönlü açık olanlardan eylesin"

Türkiye genelinde başlatılan katarakt ameliyatı kampanyasının bedeli sadece 250 TL.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.