İmamoğlu'ndan "değişim" sorusuna şaşırtan yanıt!

İmamoğlu'ndan "değişim" sorusuna şaşırtan yanıt!
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na "değişim" çağrısı soruldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'deki "değişim" talebiyle ilgili soruya, "Bu konuya girmeyeceğiz." cevabı verdi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin (İBB) Bakırköy Atık Su ve Yağmur Suyu Dere Islahı yatırımlarının açılışı yapıldı. İmamoğlu, açılışın ardından gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtladı.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Mehmet Özhaseki ile yaptıkları görüşmenin içeriğine yönelik soru üzerine İmamoğlu, İstanbul'da başta deprem ve dönüşüm olmak üzere birçok konuda verimli bir görüşme gerçekleştirdiklerini söyledi.

Cumhurbaşkanı seçiminin ardından yaptığı "değişim" çağrılarına yönelik bir soru sorulmak istenmesi üzerine İmamoğlu, "Teşekkür ederim. Bu konuya girmeyeceğiz." dedi.

İmamoğlu kendisi hakkında açılan davalara yönelik bir soru üzerine ise "Hukuka dair söylenecek çok şey var. Hem şehrimizi, ülkemizi, siyasi ortamımızı değerlendirecek konuları çok geçmeden birkaç hafta içerisinde sizlerle oturur değerlendiririz." diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.