İmamoğlu'ndan tepki çeken seccade hamlesi! Vatandaşlar: 'Oy için her şeyi yapıyorlar'

İmamoğlu'ndan tepki çeken seccade hamlesi! Vatandaşlar: 'Oy için her şeyi yapıyorlar'
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmaları kapsamında seccade dağıtmasına Çekmeköylü vatandaşlar tepki gösterdi.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim çalışmaları çerçevesinde seccade dağıtmasına Çekmeköylü vatandaşlar tepki gösterdi.

iha-20240307aw157444-3-t.jpg

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim çalışmaları çevrede Çekmeköy'de seccade dağıtmaya başladı. Bazı vatandaşlar bu vaziyete tepki gösterdi. "Seçim geldiği zaman mı Müslüman oluyorlar?" diyen bir vatandaş, "Ben böyle kabul etmiyorum. Neden alayım ben? Hangi parti olursa olsun seçim zamanı olmaz. Oy için her şeyi yapıyorlar, ne gerek var. Olmaz, kabul etmiyorum" diye konuştu.

iha-20240307aw157444-5-t.jpg

Vatandaşlardan biri, "Boşu boşuna uğraşıyorlar. Ama halk da biliyor ne yapacağını. Seccade dağıtmak doğru değil" dedi. Bazı vatandaşlar, "Kendi kullansa daha iyi olur. Alırım neden almayım? Seccade olmadan, kilisede bile namaz kılındığına göre maddi olarak herhangi bir bez parçası önemli değildir, önemli olan kalptir. Alır başkasına veririm" derken, bazıları biri ise, "Allah'ı, kitabı tanımayan adamların seccadesinde kılınmaz. Onda namaz kılan günaha girer" diyerek tepki gösterdi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.