İlker Kırnaz

İlker Kırnaz

İmza atsana, imza atsana; 5 sene daha imza atsana...

İmza atsana, imza atsana; 5 sene daha imza atsana...

Anadolu'nun Hükümdarı Konyaspor'umuz Kayserispor maçına, bu maçın öncesinde oynamış olduğu 3 lig ve 5 kupa karşılaşmasında 6 galibiyet alarak, kazanmaya alışkın bir takım olarak çıktı. Karşılaşmanın tamamına yakın bir bölümünde kısır bir futbol ortaya konulmasına rağmen iki takım içinde maçı koparabilecek anlar da mevcuttu. Son dakikada gelen penaltı golü şans gibi görünse de aslında istikrarlı gidişatımızla hedefimizin ne olduğunu da gösterdi kamuoyuna.

Aykut Kocaman, son haftalarda birkaç değişiklik haricinde kadroyu oturttu diyebiliriz. Bunun yanında genel anlamda geliştirilen takım savunması ve yardımlaşma düzeyi de alınan başarılı sonuçların zeminini oluşturuyor. Konya spor kamuoyu gibi Aykut Kocaman da bek noktasında zaafımız bulunduğunu gördü ve bu noktalara yapmış olduğu takviyelerle bu açığı da kapattı. Maçın genelinde görülen tek eksik yine hücum varyasyonlarının yetersiz olmasıydı. Bu eksiğimizi de transferin son günlerine doğru kapatacak gibiyiz inşallah.

Karşılaşmanın -15 derece soğukta oynandığı da düşünüldüğünde, maça gelen 10.000 coşkulu taraftar kesinlikle azımsanmamalı. Biz tribün emekçileri 30.000 oturan taraftar yerine 10.000 ateşli seyirciyi tercih ederiz. Dün de böyle bir taraftar vardı, hepsine tekrar teşekkürler, gerekeni yaptılar. Maçın içerisinde rakip takımı da motive eden taraftarımız Kayserispor'un gereksiz gerginliğinin de sebebi oldu. İlk yarıda verilmeyen net penaltı ile cesaret kazanan rakip takım oyuncuları, 90. dakikadaki doğru penaltı kararı ile adeta çıldırdılar ve alınan mağlubiyeti hazmedemediler. Bu başarılı gidişatın süreceğini tahmin ederek bahar aylarında Arena'da 30 bini aşkın Konyaspor taraftarını göreceğimi düşünmek açıkçası çok heyecanlandırıyor beni.

Karşılaşma sonunda tribünleri terk etmeyip Aykut Kocaman'ı yanlarına çağıran Nalçacılılar grubunu da tebrik etmek gerekiyor. Birçok kritik dönemeçte herkes işin kolayına kaçıp Aykut Kocaman'ı eleştirirken, Nalçacılılar Aykut Kocaman'ın her daim destekçisi oldu. Bu başarılı tabloda en büyük emeklerden biri, benim de mensubu olmaktan gurur duyduğum Nalçacılılar grubunundur. Aykut Kocaman'ı 5 yıllık imza atmaya davet eden ve bunu oldukça esprili bir şekilde dile getiren Nalçacılılar, Aykut Hoca’yı da gülümsetti. Aykut Hoca’mıza çağrımız bu talebimizi olumlu olarak değerlendirmesidir. Yönetim kurulumuzdan da ricamız sözleşme uzatılması konusunda ısrarcı olmalıdır. Konyaspor'un birkaç sene içinde Anadolu'nun ve Türkiye'nin en büyük kulüplerinden biri olmasının temeli bu noktada yatmaktadır.

Evet Aykut Hocam; dün de söyledik yine söylüyoruz; İmza atsana, İmza atsana, 5 sene daha imza atsana...

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
İlker Kırnaz Arşivi
SON YAZILAR