İMZA BUGÜN

İMZA BUGÜN
Forvet için Rumen golcü Loan Hora ile anlaşan Atiker Konyaspor, son pürüzleri gidererek oyuncuyu bugün renklerine bağlamak istiyor. Golcü oyuncuyu dün Konya’ya getiren yeşil-beyazlılar, artık imzaların atılmasını bekliyor.

Yeni sezonda üç kulvarda mücadele etmeye hazırlanan Atiker Konyaspor, zorlu periyoda tam anlamıyla hazır girebilmek için eksik olan bölgelere transfer çalışmalarını sürdürüyor. Süper Lig’de olduğu kadar ilk kez mücadele edecek Avrupa arenasında da başarı yakalamayı hedefleyen yeşil-beyazlılar, bu anlamda görüştüğü oyunculardan ilkini Konya’ya getirdi.

 

MUTLU SON

Konyaspor, Romanya 1. Lig takımlarından Pandurii’de forma giyen Rumen forvet Adrian Loan Hora ile her konuda anlaştı. Uzun süredir oyuncu ile temas halinde olan yeşil-beyazlı yönetim, mutlu sona ulaştı. Rumen forvet Hora dün Konya’ya gelerek, yöneticilerle görüştü. 27 yaşındaki oyuncu ile küçük pürüzleri gidermeye çalışan temsilcimiz, bugün de sözleşme imzalanacak. Rumen oyuncunun 3 yıllık mukaveleye imza atması bekleniyor.

KOCAMAN’IN İSTEĞİ
 

Romanya Ligi’nde yıldızını parlatan Hora’yı Aykut Kocaman’ın yakından takip ettiği ve çok istediği öğrenildi. Forvetin dışında sağ ve sol kanatlarda da oynayabilen futbolcunun alınması için yönetime rapor veren Aykut Kocaman’ın bu transferde önemli rol oynadığı biliniyor.

RANGELOV’UN YERİNE

 

Yeşil-beyazlıların forvet transferini hızlandırmasının nedeni de Dimitar Rangelov olduğu biliniyor. Rangelov’un Avrupa kupaları maçlarında geçerli olacak 3 maçlık cezası olması nedeniyle forvet takviyesini öne geçen Konyaspor, ilk sırada yer alan Rumen futbolcu Adrian Loan Hora ile görüşmeleri sıklaştırdı. Avrupa tecrübesi de bulunan oyuncunun yeni sezonda takıma büyük katkı sağlaması bekleniyor. (Spor Servisi)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.