Metin Ortakarpuz

Metin Ortakarpuz

İnadından vazgeç hoca!

İnadından vazgeç hoca!

Hafta sonunda Torku Arena’nın muhteşem atmosferinde Torku Konyaspor-Galatasaray maçını seyrederken bir an şöyle bir stada baktım. Arena’da değil top oynamak tribünde oturmak bile insana keyif veriyordu. Tabi, televizyon başındaki binlerce Konyaspor sevdalıları da bizimle aynı gururu yaşıyorlardı. Başlangıç çok güzeldi ama sonunda Konyaspor taraftarları büyük hüzün yaşadı. Sebebi çok açıktı. Sahada beklentilerin çok gerisinde kalmış kötü bir Konyaspor vardı. Böyle olunca da iyi olmayan bir Galatasaray’a ve az sayıdaki seyircisine bayram yaşatıyorduk.

Ertesi gün gazete manşetlerinde ise ağırlıklı olarak “Galatasaray’a can simidi: Konya”, “Galatasaray kükredi”, “Galatasaray moral buldu” gibi manşetler vardı.

Kimse kusura bakmasın bu mağlubiyetin birinci sorumlusu Aykut Kocaman’dır. Bence manşet; Aykut Kocaman:1-Galatasaray: 4 olmalıydı.

Geç de olsa yapılan transferler, takımdan ayrı aylardır kamp dönemi geçirmiş isimler ve diğer yanda antrenmanlı oyuncular. Ayrıca bu maç öncesi kendi ayarında iki lig maçı oynamış bir takım…

Aykut Hoca’ya sormak gerekir, “Hocam! Volkan bu ligin oyuncusu mu? Rijad Bajic de dahil, ayakta zor duran Ali Turan’ı 80 dakika sahada tutarak, sabrederek ne yapmaya çalıştın? İki yıldır en çok sıkıntı yaşanan bölge olan sol beke neden bir transfer istemedin? Devre arasında aldırdığın Felgueiras nerede? Takımın en pahalı ismi olan Romanya milli takımının golcüsü Ciprian Marica nerede? Kaya için ne demeli? Kaya aynı Kaya!.. Kendini yenilemeyen bal yapmayan arı gibi yenen gollerde hep aynı kaleci aynı hatalar… Serkan’ı niye aldırdın?”…

Aykut Hoca’dan bir ricam var. Milli maçlar arası nedeniyle lige verilen arada oynadığımız üç lig maçını tekrar izlesin. İzlesin de sevdiğimiz ve saydığımız Aykut Hoca hatasından dönsün. Eğer Aykut Hoca aynı kafa mantalitesiyle devam edecek olursa bu lig Konyaspor taraftarına zehir olur.

Hakem Fırat Aydınus için de bir çift laf etmek gerekir. Fırat Hoca çok kötü bir maç yönetti. Bütün avantajları adı büyük Galatasaray’ın lehine kullandı. Kararlarında Konyaspor’u hep ezdi. İkili mücadelelerde topu kaybederek kendini yere atan her Galatasaraylının lehine düdük çaldı.

Bir dikkat edin, hakemler Konyamızda çok rahat maç yönetiyorlar. Ne hikmetse de çaldıkları düdükler hep bizim aleyhimize. Hakemler lige çok formsuz başladılar. İnşallah bundan sonra oynayacağımız ilk iki lig maçındaki rakiplerimiz tam bizim ayarımızda yani dişimize göre. İnşallah bu maçları kazanırız.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Metin Ortakarpuz Arşivi
SON YAZILAR