'İnancı, Kimliği Ne Olursa Olsun İnsanımızı Kucaklayacağız'

'İnancı, Kimliği Ne Olursa Olsun İnsanımızı Kucaklayacağız'
CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, inancı, kimliği, yaşam tarzı ne olursa olsun insanları kucaklayacaklarını, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceklerini söyledi,

İSTANBUL (AA) - CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, inancı, kimliği, yaşam tarzı ne olursa olsun insanları kucaklayacaklarını, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceklerini söyledi,

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Maltepe Belediyesince yapımı tamamlanan 17 eserin Gülsuyu Stadyumu'nda düzenlenen toplu açılış töreninde konuştu.

Yoksullukla, işsizlikle mücadele edeceklerini vurgulayan Kılıçdaroğlu, toplumun her kesimini hiç bir ayrım yapmadan kucaklayacaklarını kaydetti.

Kemal Kılıçdaroğlu, "İnancı, kimliği, yaşam tarzı ne olursa olsun insanımızı kucaklayacağız, hiç kimseyi ötekileştirmeyeceğiz. Bu bizim temel görevimiz. Verdiğimiz sözlerin hepsini parça parça yerine getiriyoruz." diye konuştu.

Demokrasiyi güçlendirip, her insanın rahatlıkla yaşayabileceği, huzur içinde bir Türkiye'yi yeniden inşa etmeye kararlı olduklarını belirten Kılıçdaroğlu, bugünlerde en çok huzura, birlikte yaşamaya ve insanların birbirine selam vermesine ihtiyaç olduğunu söyledi.

Kavgaya değil, huzura ihtiyaç olduğunun altını çizen Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Bunu sağlamak CHP'nin temel görevlerinden birisidir. Belediyelerden başlayarak, hiç kimseyi ötekileştirmeden bütün Türkiye'yi kucaklayacağız. Demokrasi erdemdir. Yarın Cumhuriyet Bayramı'nı kutlayacağız. Cumhuriyet fazilettir, Cumhuriyet bilhassa kimsesizlerin kimsesidir, Cumhuriyet uygarlıktır. Cumhuriyet, demokrasiyle taçlandırıldığında daha güzel bir yol çizgisine Türkiye'yi getirmiş oluruz. Birlikte yaşamak, mücadele etmek, kucaklaşmak, birbirimizi dinlemek hepimizin ortak görevi olmalıdır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.