İncirlik'te patlama: 7 yaralı! Polis alarma geçti

İncirlik'te patlama: 7 yaralı! Polis alarma geçti
Adana'da İncirlik Hava Üssü'nün de bulunduğu İncirlik Mahallesi'nde bir kolonya imalathanesinde patlama meydana geldi.

Adana'da İncirlik Hava Üssü'nün de bulunduğu İncirlik Mahallesi'nde bir kolonya imalathanesinde meydana gelen patlama, terör korkusu ile paniğe neden oldu.

1'i ağır 7 kişinin yaralandığı 2 katlı binanın 1'inci katında bulunan imalathanedeki patlamada duvarlar yıkılırken, çevredeki binalar da hasar gördü.Merkez Sarıçam İlçesi'ndeki İncirlik Mahallesi'nde Mehmet Şimşek'in işlettiği marketin arkasındaki kolonya imalathanesinde bugün saat 13.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle patlama oldu.

Aynı mahallede İncirlik Hava Üssü'nün de bulunması nedeniyle patlama, bomba korkusuna yol açarken, polis alarma geçti.

Patlamanın şiddetiyle binanın duvarları çöktü, çevredeki binalar da hasar gördü. 50 metre çapında etki eden patlama sırasında binanın hemen yanından geçen Hüsamettin Erten yönetimindeki 63 UL 079 plakalı otomobilde bulunanların yanı sıra aralarında Suriyeli bir çocuğun da bulunduğu 7 kişi yaralandı.

 
"İncirlik'te bomba patladı" ihbarı üzerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi bölgeye sevk edildi. Kolonya üretildiği belirlenen depodaki patlamada yaralananlar ambulanslarla hastanelerde sevk edildi. 

KENTİN GİRİŞ-ÇIKIŞI TUTULDU

Bomba patladığı sanılması nedeniyle polis, İncirlik Mahallesi ile Adana'nın giriş çıkışlarında tüm araçlara yönelik denetim başlatıldı. Ancak kısa süre sonra kolonya imalathanesindeki kazanın patladığı ortaya çıktı.

İtfaiye ekipleri de imalathanesinde çıkan yangına kısa sürede müdahale ederek söndündü. Bomba imha uzmanları, olay yeri inceleme ekipleri ile itfaiye patlamanın nedeninin belirlemek için çalışma başlattı.

Market işletmecisi Mehmet Şimşek de ifadesi için karakola götürüldü. (Yeni Akit)

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.