İnşaat Sahibi Bekçi Kulübesinde Ölü Bulundu

İnşaat Sahibi Bekçi Kulübesinde Ölü Bulundu
Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir inşaata hırsızlık olayına giden jandarma ekipleri, inşaat sahibini bekçi kulübesinde ölü olarak buldu. Ölü bulunan şahsın yanında alacakları yazan liste çıktı.Olay, Tek...

Tekirdağ’ın Çorlu ilçesinde bir inşaata hırsızlık olayına giden jandarma ekipleri, inşaat sahibini bekçi kulübesinde ölü olarak buldu. Ölü bulunan şahsın yanında alacakları yazan liste çıktı.

Olay, Tekirdağ’ın Çorlu ilçesine bağlı Maksutlu Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Çorlu İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, Maksutlu Mahallesinde yapımı devam eden bir deponun kalıp malzemelerinin çalındığı ihbarı alması üzerine kısa sürede olay yerine geldi. Burada deponun sahibini Cihat Altınorak’ı (48) ifadesi için arayan jandarma ekipleri, bekçi kulübesini açtığında Altınorak’ın kanlar içinde yerde yattığını gördü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaptığı kontrolde Altınorak’ın hayatını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet Savcısı ve jandarma ekipleri yaptıkları incelemede Cihat Altınorak’ın yanında pompalı tüfek buldu. Ayrıca yapılan incelemelerde Altınorak’ın çok kişiden de alacağını yazan bir listenin bulunduğu belirtildi.

Yapılan incelemenin ardından hayatını kaybeden Cihat Altınorak’ın cesedi otopsi için Çorlu Devlet Hastanesine kaldırılırken, olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.