iOS 9 böyle olsun ister misiniz?

iOS 9 böyle olsun ister misiniz?
Dünya teknoloji devi Apple, 8 Haziran günü düzenleyeceği WWDC 15 etkinliği ile birlikte yeni ürünlerini ve OS X 10.11 ile iOS 9’u tanıtacak.

Çıkarttığı her yeni iPhone ve her yeni teknolojik ürünleri ile büyük ses getiren Apple, iOS 8’den sonra iOS 9 ile kullanıcılara ne sunacak oldukça merak edilmektedir. iOS 8’in üzerine ne katacağı merak edilen iOS 9 için sayılı günler kalmış durumdadır. iOS ekosisteminde bulunmayan ana ekran Widget desteği, kısayol düzenleme ve tamamen kişiselleştirilebilir arayüz gibi özellikleri içerisinde barındıran bu konseptelerin oldukça hoş göründüğünü belirtmeliyiz. Tasarımcıların iOS 9 için yayınladıkları videolarda kullanıcıları daha da meraklandırdığını söylemeliyiz.

Yayınlanan konsept videolarında iOS 9 keşke gerçekten böyle olsa diyeceğinizi düşünüyoruz ve Apple’ın iOS 9 ile iOS 8’in üzerine neler katacağını bizlerde sizler gibi oldukça merak ediyoruz. Android işletim sistemi ile kıyasıya rakip olan iOS, kullanıcılarına bu yeni sürümü ile ne gibi kolaylıklar getirir, bilinmezken Apple’ın etkinliğine ve tanıtımını yapacağı yeni ürünlerine de sayılı günler kalmıştır.

Apple fanlarının özellikle özellikle merakla beklediği bu etkinlikte Apple başka sürprizler yapar mı bilinmemektedir ancak üç gün sonra Apple hakkında tüm yeniliklere kavuşacak ve iOS 9 ile Apple kullanıcılarının ne gibi yeniliklere kavuştuğunu anlayacağız. Bakalım Apple iOS 9 işletim sistemi ile Android 5 Lollipop’dan sonra kullanıcılara nasıl bir yenilik ile çıkacak; istediği ilgiyi toplayabilecek mi; gerçekten beğenilecek mi göreceğiz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.