Ios'da en iyi uygulama

Ios'da en iyi uygulama
Ios uygulamalarına gün geçtikçe ilgiyi daha çok üzerine çekiyor uygulamalardaki özelikler şaşırtıcı derecede beğeniliyor

Ios uygulamaları gün geçtikçe artmaya devam ediyor. Peki bu haftanın en iyi IOS uygulaması hangisi ? Haftanın en çok indirilen ve en çok beğenilen IOS uygulaması hangisi? Bu haftanın favori IOS uygulamalarının tanıtıldığı yazımızı okuyunca size iyi bir rehber olacağına eminiz. İşte bu haftanın en iyi IOS uygulamaları.

Apple firmasının göz bebeği Ios uygulamaları ile ilgili olarak bu haftada en çok dikkat çeken uygulamalar yayınlandı.. Yeni içerikleri ile bu görüntülenen uygulamalar çok konuşulur gibi.
Okumanız gereken haberde,Yepyeni bir haftanın iOS uygulamaları yazısıyla karşınızdayız. Bu haftaki uygulamalarımız arasında yine birbirinden eğlenceli ve işlevsel 5 uygulama sizleri bekliyor. Seçimlerimiz arasında ise Türkçe uygulamalar ağırlıklı yer tutuyor.
Speak&Translate, Duvar Kağıtları, Kanun HD, UnlimTones ve Rescue 406 uygulamaları bu haftaki uygulamalarımız arasındaki yerini aldı. İsterseniz hiç vakit kaybetmeyelim ve sizler için seçiğimiz uygulamalara hızlıca bir göz atalım…

Başarılı bir sesli çeviri uygulaması olan Speak&Translate birçok dilde çeviri olanağı sunuyor. Varsayılan olarak en çok tercih edilen Türkçe – Amerikan İngilizcesi seçeneğiyle gelen uygulamanın tek özelliği Türkçe cümleleri İngilizce’ye çevirmek değil.

32 dilde sesli çeviri sağlayan uygulama, 40 dilde yazıdan sese çeviri desteği sunuyor. Uygulamanın yazıdan yazıya çeviri desteği ise 72 dile kadar çıkıyor. Kısıtlı sürümü ücretsiz olarak sunulan uygulamanın, tam sürüm fiyatı ise 10.49 TL olarak belirlenmiş durumda.
Speak&Translate’in sınırlı sürümünü buradan indirerek deneyebilirsiniz.Kimi uygulamaların bitraz pahalı olduğu yönünde ise, kullanıcıların tepki çeken açıklamaları ile karşı karşıya kalabiliyoruz..Ancak şuana kadar pek çok uygulamanın çok iyi bir adet satış sayısına ulaştığı belirtilmekte.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.