iPad Air 2 İşlemcisi Göründü!

iPad Air 2 İşlemcisi Göründü!
Haftaya gerçekleşecek Apple etkinliğinde tanıtılması beklenen iPad Air 2'nin bileşenlerinin yer aldığı fotoğraflar ortaya çıktı. Görseller gelecek modelin donanımını gözler önüne seriyor.

Apple'ın 15 Ekim tarihinde gerçekleşecek özel etkinliğinde tanıtılmasına kesin gözüyle bakılan 2. nesil iPad Air'ın bileşenlerini gösteren fotoğraflar ortaya çıktı. Apple.club.tw sitesi tarafından yayınlanan görsellerde yeni iPAd'in işlemcisi yer alıyor.

Daha hızlı A8X işlemci

 

Önceki modellerde olduğu gibi, yeni iPad'de de halı hazırda kullanılan en güncel A serisi işlemcinin daha yüksek saat hızlı bir türevi yer alacak. Geçtiğimiz ay tanıtılan iPhone 6 ile kullanıma sunulan A8 işlemci iPad Air 2'de A8X olarak karşımıza çıkacağını sızıntı fotoğraflar da doğruluyor.

14-10/12/air.jpg

Touch ID kesin gibi

Bir diğer fotoğrafta ise yeni iPad'in Touch ID parmak izi okuyucusuna ait bileşen net bir şekilde görünüyor. Böylece uzun süredir iddia edilen Touch ID'nin iPad'e geleceği yönündeki söylentiler de bir ölçüde doğrulanmış oluyor.

14-10/12/ipad-air-ax.png

Bölünmüş ekrana hazırlık

Yeni tabletin 2GB bellek ile gelebileceği ve iOS 8'in sonraki sürümlerinde bölünmüş ekran desteği sağlanabileceği de iddialar arasında. BakalımApple önümüzdeki hafta nasıl bir sürprizle karşımıza çıkacak?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.