iPhone 5C meğer piyasayı yoklama modeliymiş

iPhone 5C meğer piyasayı yoklama modeliymiş
Industrial and Commercial Times'ın (Tayvanlı yayın) haberine göre Apple, önümüzdeki yıldan itibaren iPhone 5C üretimini durduracak. Söylenenlere bakarsak üretim 2015 ortasında sona erecek.
Analist Ming-Chi Kuo bu hafta başında yayınladığı öngörü raporunda, iPhone 5C ve iPhone 4S üretiminin Apple'ın promosyon planlarından sonra 2015 sonlarında biteceğini ileri sürdü.

 

iPhone 5C başlangıçta düşük maliyetli bir seçenek olarak piyasaya sürüldü. Şu anda 8 GB'lık depolama alanı modeliyle mevcut durumda. Birkaç kaynak ve analist iPhone 5C'nin piyasayı yoklama modeli olduğunu ileri sürmüştü. Apple'ın alacağı geri dönüşümlerle plastik kasalı seriyi devam ettirip ettirmeyeceğine karar vereceğini belirtmişlerdi. Eski raporlar iPhone 5C'nin beklentilerin altında kaldığını ve hedeflenene satış başarısına ulaşamadığını belirtti. Belki iPhone 5C'nin iddia edilen satış performansından dolayı Apple üretimi durduruyor olabilir. Bu olasılık çevreler tarafından daha çok kabul ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.