iPhone 6 Plus'ta sorun!

iPhone 6 Plus'ta sorun!
Apple'ın yeni iPhone'larıyla ilgili olarak başı ağrımaya devam edecek gibi görünüyor. Özellikle de ilk Phablet modeli olan iPhone 6 Plus'la.OS'ta yaşanan çeşitli sıkıntılar ve bükülebilir iPhone 6 Plus sorunlarının ardından, şimdi de kaynağı tam olarak bi

 Apple'ın yeni iPhone'larıyla ilgili olarak başı ağrımaya devam edecek gibi görünüyor. Özellikle de ilk Phablet modeli olan iPhone 6 Plus'la.OS'ta yaşanan çeşitli sıkıntılar ve bükülebilir iPhone 6 Plussorunlarının ardından, şimdi de kaynağı tam olarak bilinmeyen çökmelerden söz ediliyor.

 
Apple'ın yeni Iphone'larıyla alakalı olarak başı ağrımaya devam edecek gibi görünüyor. iOS'ta yaşanan çeşitli problemler ve bükülebilir Iphone 6 Plus sorunlarının peşinden, şimdi de kaynağı tam olarak bilinmeyen çökmelerden söz ediliyor.
 
Söylenenlere göre Iphone 6 Plus'ların 128GB'lık versiyonları, bazen çöküyor, bazen de başlangıç ekranındayken sonsuz döngüye giriyor. Bunda, cihaza yüklenen uygulamaların etkili olabileceği düşünülüyor ve "uyumsuz uygulamalar" gerekçesiyle Iphone 6 Plus'ların çökmeler yaşadığı bildiriliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.