iPhone 6'larda yeni sorun

iPhone 6'larda yeni sorun
Apple'ın yeni akıllı telefonlarında sorunlar yaşanmaya devam ediyor.

Apple'ın yeni akıllı telefonları iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ta sorunlar yaşanmaya devam ediyor. Son olarak bazı iPhone 6 kullanıcıların cihazlarının ön kameralarının yanlış hizalanmış olduklarını iddia etmişlerdi. Şimdi ise iPhone 6'lar ile ilgili tamamen farklı bir sorun gündeme geldi.

9to5Mac'in yapmış olduğu habere göre, iPhone 6 ve iPhone 6 Plus'ın mıknatıslı kılıfve aksesuarları cihazlardaki OIS ve NFC özelliklerini bozabiliyor. Özellikle son dönemde bu telefonların kullanıcıları bu problemleri dile getirmeye başladılar.

Öte yandan bu sorunlara sebep olan aksesuarların genelde 3. parti uygulamalarolduğu söyleniyor. Yani Apple'ın resmi aksesuarlarında bir problem görülmemiş.

Konuyla ilgili Apple'dan henüz bir açıklama gelmedi ancak cihazınızın OIS ve NFC gibi özelliklerine bir şey olmasını istemiyorsanız metal ve manyetik parçalar içeren aksesuarları kullanmamanızda fayda var.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.