iPhone 7'nin adı değişiyor mu?

iPhone 7'nin adı değişiyor mu?
iPhone 7'nin adı değişiyor mu?

Her yılın Eylül ayında gerçekleştirdiği etkinlikle yeni nesil iPhone'larını tanıtan Apple, Apple Watch'da olduğu gibi alüminyum kaplı gövdeyi kullanabilir.

iPhone 7 hakkında internete sızan yeni bilgilere göre, cihazın 32GB belek kapasitesiyle geleceği ve adının da iPhone Air olacağını iddia ediliyor.

İnternette yayın yapan tüm teknolojik web siteleri ve teknoljik otoriteler yeni gelecek olan iPhone 7hakkında fikirler ileri sürmeye devam ediyorlar. Apple iPhone serisinin artık 16 GB bellek kapasitesi taşmayacağını 32 GB bellek standardından üretime devam edileceğini söylemişti. (Apple Artık 16 GB iPhone Çıkarmayacak mı?) Bu bilginin ışığında iPhone 7'nin 32GB bellek kapasitesinden başlayarak 64 ve 128 GB opsiyonlarının olabileceği konuşuluyor. iPhone 6s'in de bu stratejiyi takip etmesi olası görünüyor.

Öte yandan iPhone 7 için diğer cihazlardan biraz daha kalın olabileceği söylentisi hızla yayılıyor. Bu söylentiye göre, barındıracağı özelliklerden dolayı iPhone 7 biraz kalınlaşacak. Özellikle yeni alüminyum gövdesinin bunda payı büyük olacak. Diğer taraftan, kasasının yapısı ve barındıracağı özelliklerin iPad Air'e çok benzeyeceği de gelen dedikodular arasında. Bu yüzden iPhone 7'nin adı iPhone Air olabilir iddiası da var.

Tabii ki çıkış tarihi hakkında da spekülasyonlar devam ediyor. iPhone 7'den önce iPhone 6s'in çıkacağı ve 7 serinin yılbaşına kadar piyasada görünmeyeceği de gelen bilgiler arasında. Kısaca iPhone'un yeni bir modeli 25 Eylül'de piyasaya çıkacak, ancak bu model iPhone 6S mi Yoksa iPhone 7 mi henüz belli değil. O güne kadar iPhone 7 hakkında dedikodu yapmaya herkes devam edecek gibi görünüyor.

Web üzerinden yayınlanan yeni bir rapora göre Apple'ın yeni nesil iPhone'larının gövdeleri, 7000 serisi alüminyum kaplı olacak şekilde gelebilir. Bu alaşım, Apple'ın yakın zamanda ön satışa sunmaya başladığıApple Watch'da da kullanılıyordu.

7000 serisi alüminyumlar, normal bir alüminyum alaşımına göre %60 oranında daha güçlü. Kullanılan malzemenin üçte biri paslanmaz çelikten oluşuyor. 

Apple'ın önümüzdeki yıl tanıtmasını beklediğimiz iPhone 7 cihazı hakkında henüz hiçbir bilgi bulunmuyor. Ancak tasarımcılar Apple'ın cihazlarında kullanmış olduğu tasarım anlayışı ile iPhone 7'yi tasarlamaya başladı bile.

iPhone 7 konsepti, günümüzde çerçevesiz ekranlı telefonların büyük ilgi görmesinden önemli ölçüde etkileniyor.

iPhone 6 tasarımını andıran yapı üzerine inşa edilen iPhone 7 konseptinde, cihazın arka bölümünde bulunan Apple logosunun ışıklı olması dikkat çekiyor.

iPhone 7 de iPhone 6 ve iPhone 6 Plus gibi iki büyüklükte piyasaya çıkacak

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.