iPhone 'a yeni modelde çift kamera, iki göz

iPhone 'a yeni modelde çift kamera, iki göz
Apple çift kameralı iPhone modellerini piyasaya sürmenin işaretini verdi. iPhone ile ilgili teknolojik gelişmelerin arkası kesilmezken, 2 kameralı telefon üretileceği haberi Apple meraklılarında büyük bir merak ve mutluluk yarattı.

 İddialara göre  Yeni Nesil iPhone'larda iki kamera olacak ve 6s veya 7 modelinde uygulamaya koacak kameraların DSLR kalitesinde görüntü çekecek.
Çift kart teknolojisi çıktığında adeta çağ atlayan telefon teknolojisi yen çağını ise çift kamera sistemi ile atlayacak. Çünkü bu teknoloji öyle basit bir iş değil. Yani sadece oraya iki kamera yerleştirmek anlamına gelimiyor. 
 

Bu senenin ilk aylarında piyasaya sunulan HTC One M8'deki Duo Camera derinlik niteliğine malik. lakin bu teknolojinin rakibinde bulunması kendisinin de mutlaka yapacağı anlamı taşımıyor. Buna karşın firmanın ana tedarikçilerinden bir tanesinde artan hisseler farklı anlamlara gelebiliyor.
Çift kameralı iPhone

 

Altek Co. çift kamera modellerinin seri üretiminde dünyanın en iyi tedarikçisi konumlarından birine sahip. Bu teknoloji zaten HTC One M8'de kullanıldı. Altek sözcüsü 2015 yılında akıllı telefonlar üzerinde artış gösteren ve ivme kazanarak artmaya devam etmesi beklenen çift kamera teknolojisini geliştirmek ve iyileştirmek niyetinde olduğunu açıkladı.
ESKİ OSMANLI'NIN İLK RENKLİ FOTOĞRAFLARI
Bu durumda Şirketin hisseleri çift kameralı iPhone dedikodularıyla birlikte dün %7 oranında arttı. Bu dalgalanma arkasından yabancı yatırımcılar da gündeme geldi. Bu yabancı şirketler daha fazla yatırım ve araştırma yapmak istiyor olabilir. Bu noktada kesinlik noktası Altek'in geliştirme ve pazara çift kamera modülü çıkarmak dileği bölümünde. Dikkatleri celbedecek bir mahiyette yorumlarda dipnot olarak yabancı bir şirketle, Altek'in gizli bir görüşme yaptığı söyleniyor. İsim çok tanıdık olabilir, aklınızdan Apple geçiyor belkide. Sonuç olarak 2015'te çift kameralı daha fazla akıllı telefon göreceğiz gibi.

ÇİFT EKRANLI TELEFON GELİYOR

Çift kameralı iPhone gelebilir

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.