iPhone Apple 6 Cebinde Patladı

iPhone Apple 6 Cebinde Patladı
Apple'ın son model telefonu iPhone Apple 6 bükülme sorunlarından akabinde cepte patlamasıyla zor durumlar yaşıyor.

Apple'ın yeni nesil akıllı telefonu Iphone 6 beklenmedik bir kazanın konusu oldu. Apple Iphone 6 küçük bir kaza geçiren adamın cebinde patladı.
BÜKÜLME SORUNU BAŞ AĞRITIYORDU
Apple'ın yeni akıllı telefon serisi Iphone 6 ve phablet sürümü Iphone 6 Plus, geçtiğimiz gün Çin'de de start alan satışlar ile yoğun ilgi görmeye devam ediyor. İlk haftlarda bükülebildiği öğrenilen ve sosyal medyada da çokça konuşulan phablet Iphone 6 Plus her ne kadar bu başarılı çıkışa gölge düşürse de, Apple'ın akıllıca taktikleri her şeyi rayına oturtmayı başardı. Yine de Iphone 6 serisine dair gelen bazı yeni haberler, kuruluşu üzecek türden .
BACAĞINDA İKİNCİ DERECE YANIK OLUŞTU
Shiftdelete'in yaptığı habere göre Phillip Lechter adlı bir Iphone 6 kullanıcısı bisiklet taksi benzeri bir vasıta sürerken küçük bir kaza geçiriyor. Kendisini yerde bulması lazım gelirken , bir tür güç tarafından itildiğini açıklayan isim bacağında yoğun bir acı hissediyor. Hastaneye götürüldüğünde ise durum açıklığa kavuşuyor. Lechter'ın cebindeki Iphone 6 patlıyor ve yoğun bir güç ile kullanıcısını yaralıyor.
Deri kılıfa karşın büküldüğü gözlenen Iphone 6 akıllı telefon, sahibinin bacağında 11. beş x 10. beş cm boyutlarında ikinci derece yanığa neden olurken, yaranın geri kalan kısmı ise üçüncü derece yanığa maruz kalıyor. Iphone 6'nın sebep böylesi bir olaya neden olduğu bilinmezken, kullanıcı yere düşerken cihazın belki de çarpmanın etkisi ile patlamış olabileceğini, tekrar de böylesi çok büyük bir yaralanmaya neden olmaması gerekmekde olduğunu dile getiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.