iPhone Kopyası Lenovo Sisley S90 Çıktı!

iPhone Kopyası Lenovo Sisley S90 Çıktı!
Daha önceleri görüntüleri sızdırılan Lenovo'nun tasarım olarak iPhone 6'dan ilham aldığı akıllı telefon modeli Sisley S90 resmen tanıtıldı. Bakalım Sisley S90 bizlere neler sunuyormuş.

Geçtiğimiz haftalarda görüntüleri sızdırılan ve buradaki haberimizden sizlere aktardığımız, Apple'ın iPhone 6 modeli ile neredeyse birebir aynı olan Lenovo Sisley S90, şirket tarafından resmen duyuruldu.

 

Motorola'yı satın alması ile birlikte akıllı telefon pazarında üçüncü sırayayerleşen Lenovo, görünen o ki taklit ürün yapmaktan hiç çekinmemiş.Tasarım olarak iPhone 6'ya benzetilen telefon, maalesef özellik olarak ilhamını Apple'dan almamış. Orta seviye donanıma sahip cihaz, pek iç açıcıözelliklere sahip değil.

14-11/07/lenovo-sisley-s90.jpg

Peki bu özellikler ne derseniz, Lenovo Sisley S90'da işlemci tarafında Qualcomm tercih edilmiş. 1,2 GHz saat hızında çalışan Snapdragon 410yonga setine yer verilen telefonda 1 GB RAM bulunuyor. iPhone 6'nın 4,7 inç ekranına kıyasla HD çözünürlüklü 5 inç Super AMOLED ekrana yer verilen telefon, 16 GB dahili depolama alanına sahip. 

14-11/07/lenovo-sisley.jpg

Ayrıca cihazda 13 megapiksel çözünürlüklü ana kamera tercih edilirken bir de 8 megapiksellik ön kamera konumlandırılmış. Çift SIM kart desteği veNFC özelliği bulunan telefon Android KitKat 4.4.4 ile çalışıyor. Sisley S90 gücünü ise 2300 mAh bataryadan alıyor

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.