Irak'taki olaylar

Irak'taki olaylar
ERBİL (AA) - Irak'taki Ninova Operasyonlar Komutanlığı, Musul'un Mahmur ilçesindeki bir köyün terör örgütü DAEŞ'ten geri alındığını duyurdu. Ninova...

ERBİL (AA) - Irak'taki Ninova Operasyonlar Komutanlığı, Musul'un Mahmur ilçesindeki bir köyün terör örgütü DAEŞ'ten geri alındığını duyurdu.

Ninova Operasyonlar Komutanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Haşdi Vatani (Sünni güçler), Irak ordusu ve Peşmerge güçlerinin ortak operasyonu sonucu Mahmur ilçesine bağlı Kudila köyü terör örgütü DAEŞ'ten geri alındı. Bu ortak operasyon sonucu militanların köy üzerindeki tehlikesi tamamen ortadan kaldırıldı" ifadelerine yer verildi.

Birleşik Polis Güçleri adına yazılı bir açıklama yapan Şakir Cevdet ise polis güçlerinin Salahaddin iline bağlı Beyci bölgesinde DAEŞ'e ait iletişim kulesini imha ettiğini aktardı.

Cevdet, Birleşik Polis Güçleri tarafından Salahaddin ilinde yapılan operasyon sonucu 8 militanın öldürüldüğünü belirterek, "Bu bölgede örgüte ait iki araca da el konuldu" dedi.






Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.