İran'da silahlı çatışma

İran'da silahlı çatışma
Sistan ve Belucistan Eyaleti'nde güvenlik güçleriyle silahlı grup arasında çıkan çatışmada, emniyet görevlisi ile polis tarafından aranan bir kişi hayatını kaybetti

İSTANBUL (AA) - İran'ın güneydoğusunda Pakistan sınırındaki Sistan ve Belucistan Eyaleti'nin İranşehr kentinde güvenlik güçleriyle silahlı grup arasında çıkan çatışmada, kentin emniyet amiri ile çatışan gruptan bir kişinin öldüğü bildirildi.

İran'ın yarı resmi Fars Haber Ajansının haberine göre, dün güvenlik güçleri tarafından bölgedeki silahlı gruplara karşı yapılan operasyon sırasında çatışma çıktı. Çatışmada, bir emniyet amiri ile silahlı gruplardan bir kişi hayatını kaybetti, bir kişi de gözaltına alındı.

Çatışma sırasında hayatını kaybeden kişinin, geçen sene Sistan ve Belucistan Eyaleti'nde bir öğretmenin öldürülmesi olayına karıştığı için polis tarafından arandığı belirtildi.





Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.