İrem Derici'nin Eşi Düğünde Adam Dövdü

İrem Derici'nin Eşi Düğünde Adam Dövdü
Popçu İrem Derici, 13 Eylül’de evlendiği radyocu eşi Rıza Esendemir’le önceki gün Rumelihisarı Fuga’da bir arkadaşının düğününe katıldı.

 Radyocu Rıza Esendemir, popçu eşi İrem Derici’ye olan bakışlarından rahatsız olduğu bir erkekle  yumruk yumruğa kavga etti. 

 

 

Ünlülerin iletişim danışmanı Özgür Aras’ın kuzeni Doğukan Conger’in önceki gün düğünü vardı. Düğün sahibi Özgür olunca doğal olarak ünlü isimler de geccede hazır bulundu. Rumelihisarı’ndaki Fuga’da yapılan düğünde Yonca Evcimik, Demet Akalın, İrem Derici, Reyhan Karaca, Berkay, Deniz Akkaya, Sibel Tüzün, Bengü, Tuğba Özerk gibi isimler vardı. Geccede gelin Özlem Aktaş kadar eğlenen bir ismin de popçu İrem Derici olduğunu duydum. 

 

 

13 Eylül’de evlendiği radyocu eşi Rıza Esendemir’le düğüne gelen Derici, ayakkabılarını ayağından çıkarıp bütün gecce hiç oturmadan dans etmiş. Kendi düğünündeki kadar coşkuluymuş

 

Çabuk dışarıya gel! 

 

Ancak ünlü popçunun güzel başlayan geccesi, ilerleyen saatlerde adeta kabusa dönmüş. Rıza Esendemir mekanda bulunan bir erkeğin eşi İrem’e olan bakışlarından rahatsız olmuş. Önce kibarca uyarmış. Tabii şişede durduğu gibi durmayan alkol, iki erkek arasında yaşanan bu gerginliği “Dışarıya gel de sana gününü göstereyim” noktasına getirmiş. Davetlilerin dağılmaya başladığı saatte Rıza yanında bir arkadaşıyla birlikte küfür ederek kapının önüne koşmuş. Mekan içinde eşine bakışlarından rahatsız olduğu erkeğin suratına doğru yumruk sallamış. Karşı tarafta aynı sertlikle karşılık verince kapı önünde bir arbede yaşanmış. Neyse ki kavga davetlilerin araya girmesiyle kısa sürede son bulmuş.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.