İŞ DÜNYASINDAN TERÖRE TEPKİ

İŞ DÜNYASINDAN TERÖRE  TEPKİ
Konya Sanayi Odası, Konya Ticaret Borsası, Konya Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanları Kayseri’de yaşanan terör saldırısı ile ilgili basın toplantısı düzenlendi.

Oda Başkanları adına açıklamalarda bulunan Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk, “ Konya iş dünyası olarak Kayseri olmak üzere ülkemizin tamamını hedef alan terör saldırılarını ve bunların arkasındaki tüm işbirlikçilerini lanetliyoruz.  2013 Mayıs ayında Gezi parkı olayları ile başlayan, 17/25 Aralık yargı darbesi girişimi, MİT tırlarının durdurulması, Kobani olayları, 15 Temmuz ihaneti ve bombalı eylemlerle devam eden karanlık yapıların Türkiye’yi dizayn etme girişimleri, hiçbirimizi Büyük Türkiye hedefinden saptıramadı, saptıramayacak.  Ancak onca karanlık eyleme rağmen; korkmayacağız, sinmeyeceğiz, susmayacağız. Her olaydan sonra Konya iş dünyası olarak gür sesle teröre karşı durduğumuzu ve devletimizin yanında olduğumuzu ifade ettik. Sabırla, metanetle, ancak net bir kararlılıkla bu mücadelenin her boyutta sonuna kadar sürdürülmesi konusunda iş dünyası olarak devletimizin arkasındayız. Sayın Cumhurbaşkanımızın ifade ettiği gibi milli seferberlik ruhuyla; ülkemizin güçlenmesi ve İslam coğrafyasının barışa ve huzura ermesi için sorumlulukla ve kararlılıkla hareket edeceğiz. Allah vatan için, millet için korkusuzca, kahramanca terörle mücadele eden güvenlik güçlerimizi muzaffer eylesin” ifadelerini kullandı. (Muhammed Esad Çağla )

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.