İş yerinde ölü bulunan esnafın bıraktığı notta sır perdesi aralanamadı

İş yerinde ölü bulunan esnafın bıraktığı notta sır perdesi aralanamadı
Edinilen bilgiye göre olay, Tulumbacılar Mahallesi Cıbır Ali Sokak üzerinde bir iş yerinde meydana geldi.

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde bir esnaf iş yerinde ölü bulundu.

Anlaşılanlara bilgilere göre olay, Tulumbacılar Mahallesi Cıbır Ali Sokak üzerinde bir iş yerinde oldu. İş yeri sahibi Oktay Ç., üç katlı iş yerinin orta katına bir not bırakarak tek başına en üst kata çıktı.

OKTAY Ç. İDDİALARA GÖRE İPLE TAVANA KENDİNİ ASTI

İş yeri çalışanı orta katta bulduğu, "Kendine iyi bak. Sakın yukarıya çıkma. Bu not kağıdını gördüğünde Ahmet'e haber ver" yazılı notu görünce telaşlandı.

İş yerinde çalışan elamanın iş yerinden çıkarak haber verdiği esnaflar ve komşular, iş yerinin en üst katına çıktıklarında, Oktay Ç.'nin cansız bedeni ile karşı karşıya geldiler. İhbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri geldi. Ekipler, Oktay Ç.'nin hayatını kaybettiğini tespit etti.

Esnafın cansız bedeni, cumhuriyet savcısının olay yeri incelemesinin sonrasında otopsi işlemleri için morga kaldırılacak. İş yeri sahibinin ailesi ise haberi alır almaz olay yerine gelerek sinir krizleri geçirdi.

Kaynak:İhlas Haber Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.