İşadamının ismi mesire alanında yaşatılacak

İşadamının ismi mesire alanında yaşatılacak
Gölova ilçesinde yapılacak mesire alanına merhum iş adamı Kazım Ayan'ın ismi verilecek

SİVAS (AA) - Gölova ilçesinde yapılması planlanan mesire alanına merhum iş adamı Kazım Ayan'ın isminin verileceği bildirildi.

Mesire alanının yapılacağı bölgede incelemelerde bulunan Gölova Kaymakamı Erkan İsa Erat, mülkiyeti Orman Genel Müdürlüğüne ait 26 dönüm orman arazisinin 29 yıllığına Köylere Hizmet Götürme Birliğine kiralandığını söyledi.

Kiralanan arazi üzerine mesire alanı yapmayı planladıklarını ifade eden Kaymakam Erat, "Yapacağımız mesire alanına, Sivas ve ilçelerinde eğitime sağlığa ciddi yatırımlar yapmış ve 2011 yılında hayatını kaybetmiş iş adamı Kazım Ayan beyin adını vereceğiz. Yaz sezonuna da yetiştirmeyi hedefliyoruz." diye konuştu.

Mesire alanı içerisine yapılacak çalışmalar hakkında da bilgiler veren Erat, şunları kaydetti:

"Başlattığımız çalışmalarda, kesinlikle doğaya ve orman arazisinin zarar vermeyeceğiz. Mesire alanı içerisinde barbekü, mini halı saha, basketbol, voleybol sahası ve cami olacak. Aydınlatması ise, kurulacak güneş enerji panelleriyle karşılanacaktır."

Kaymakam Erat, etrafı çam ormanlarıyla çevrili olan mesire alanında ağaçlandırma çalışmalarına da devam edeceklerini sözlerine ekledi.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.